פנטהאוז מעוצב - דירה בבאר שבע

מהרגע שרוכשים את הדירה על הנייר עד הרגע שבאמת נכנסים לגור בה עובר זמן רב וברוב המקרים צרכי המשפחה מעט משתנים, לכן יש צורך בהתאמה של הדירה לצרכים החדשים של המשפחה.
משפחה מקסימה מאיזור הדרום רכשו את ביתם על הנייר וכשהגיע הרגע בו קיבלו את המפתח מהקבלן הבינו שעל מנת שהדירה תענה על הצרכים שלהם היא צריכה לעבור תכנון מחדש.
לזוג שלושה ילדים בטווח גילאים מגוון, הדרישה העיקרית שלהם הייתה לספק לכל ילד חדר משלו ולהוסיף מקומות אחסון בדירה. בתקציב מוגבל והתייחסות למגבלות הקיימות בדירה יצאנו יחד לתהליך קצר שהפוך את המקום לבית שעונה על צרכיהם של המשפחה כולה. הגדרנו מחדש את הפינות הציבוריות בבית, המטבח תוכנן מחדש והפך לחלל פתוח מרווח ונוח לעבודה. המטבח תוכנן בקווים ישרים ומקבילים דבר שאפשר הוספת מקומות אחסון רבים. בסלון תוכננה יחידה גדולה ומותאמת אישית המשמשת לטלוויזיה, אודיו, ספרים והצגת פריטים דקורטיביים של המשפחה. בפינת האוכל מוקמה ספריה שגם היא תוכננה והותאמה אישית המשמשת לספרי קודש ותואמת בצבעיה לעיצוב הבית כולו.
המשפחה ביקשה עיצוב חמים ומזמין, לא מנקר עיניים ומלא אהבה, בדירה כולה נוספו מקומות אחסון רבים וחשיבה רבה על ניצול יעיל ונכון של השטח.

לבקשת המשפחה שאוהבת לארח ניתנה התייחסות רבה למטבח ולמקומות הישיבה בו, דלתות המטבח מחורצות בצבע אפוקסי אפור בהיר ושולב אי ישיבה בצבע אפור בטון עם משטח אלון מבוקע היוצר שילוב עדכני חמים. על מנת ליצור מקומות אחסון רבים במטבח בחרנו להגדיל את הקיר אליו צמודים ארונות גבוהים ויצרנו מהם מקומות אחסון רבים הנותנים מסגרת למקרר.
בסלון לא רצינו לוותר על הנוף האורבני הנשקף דרך המרפסת ולכן בחרנו בווילון שקוף שתורם להכנסה של החוץ פנימה, בעלי הדירה הדגישו את הרצון במסך טלוויזיה גדול במיוחד וכדי להדגשו יצרנו ארון גדול בגוון אפור בהיר עם מקומות אחסון גלויים ונסתרים.
חדרי השינה וחדרי הרחצה עוצבו בצורה שתתאים לכל אחד מהדיירים באופן אישי והחשיבות העליונה בעיצוב הייתה לתכנון קפדני ופונקציונלי של כל אחד מהחללים בבית.
היה לי חשוב שהבית ידבר בשפה אחת. כמו כן שהחלל יהיה מואר בשפע של אור ויתאים בצורה מדויקת לצרכיהם של המשפחה.

About

"החלטתי להתחבר לחלומות הפנימיים שלי
לעשות צעק ענק בחיי המקצועיים,
החלטתי שהגיע הזמן להביא את
היצירתיות שבי לידי ביטוי"