לדבר בשפה אחת - דירה בחולון

זוג עם ארבעה ילדים רכשו את הדירה הראשונה שלהם על הנייר.
על מנת להתאים את הדירה לצרכי המשפחה התכנון המקורי עבר שינוי משמעותי עוד בשלב התוכניות. שינויים שכללו תכניות ביצוע מדויקות על מנת להתאים את החלל לזוג ולארבעת ילדיהם. החדרים המקוריים שתוכננו לבית נשארו והשינוי העיקרי היה בחלל המרכזי של הדירה על מנת שיהיה חלל נח ופרקטי.

הדרישה של הדיירים הייתה להגדיל את המטבח ולהפוך אותו ללב של הבית, למקם בו אי גדול ונוח לשימוש יומיומי. על מנת לספק להם את מטבח חלומותיהם בוטלו שירותי האורחים ולטובת זה הוגדל המטבח וחדר הרחצה בדירה. אורכו של האי במטבח הוא 2.5 מטר עשויים מעץ אלון והוא משמש כפינת האוכל של המשפחה.
המשפחה היא משפחה שמאוד אוהבת לארח ולכן חיברנו את המטבח עם המרפסת הגדולה וכעת היא משמשת כמקום אירוח מפנק ומרווח.
הסלון הוא חלל קטן יחסית ולכן עוצב בצבעים בהירים. מוקם שטיח בגוון בהיר שיתחם את אזור הסלון ויפריד אותו משאר החללים הציבוריים בדירה. בסלון מוקמה יחידת נגרות גדולה אשר מדגישה ומעצימה את מסך הטלוויזיה הגדול ומספקת מקומות אחסון רבים.
בכל חדרי הבית ניתנה תשומת לב מוקפדת לצרכים של הדייר עם חשיבה על מקומות אחסון המתאימים לדרישות שלו.
הבית כולו עוצב בסגנון עכשווי מודרני, סקלת הצבעים המובילים בעיצוב הם גווני לבן, אפור ועץ טבעי. הבית שומר על קו חם באמצעות תכנון נגרות מדויק שמספק למשפחה את הבית המזמין והחמים שהם רצו.